naš jedilni list

Privoščite si

Kuhar priporoča

Plošče

Hladne predjedi

Juhe

Glavne jedi - govedina

Njoki in testenine

Priloge

Otroški meni

Solate in solatni krožniki

Sladice

Spoštovani gostje!

V naši kuhinji uporabljamo živila, ki nekaterim od vas povzročajo težave in so zato ALERGENI:

1 / Žita, pšenična moka in izdelki ( gluten )

2 / Raki in izdelki

3 / Jajca in izdelki

4 / Ribe in izdelki

5 / Arašidi in izdelki

6 / Soja in izdelki ( lecitin je v margarini in čokoladi )

7 / Mleko, sir in izdelki ( laktoza )

8 / Oreščki ( mandelj, lešniki, orehi, pistacija, makedamija…)

9 / Zelena stebelna in izdelki

10 / Gorčica in izdelki

11 / Sezam in izdelki

12 / Žveplo ( vino – CO2 )

13 / Volčji bob – lupin ne uporabljamo

14 / Mehkužci in izdelki

Na jasi sredi gozda v krajinskem parku stoji gostilna Zajčja Dobrava. Ima že dolgoletno tradicijo. Svoje ime je dobila po zajcih, ki jih je tu naokrog veliko. Pri ustvarjanju kulinarike se obračamo k danostim slovenskih pokrajin. Brskamo po preteklosti in oživljamo recepte babic in non, ki jih spretno kombiniramo s sodobnimi prijemi in začinimo z novimi okusi. Uživali boste v edinstveni lokaciji ob robu mesta, tako blizu a hkrati daleč od mestnega vrveža, pod krošnjami mogočnih dreves in v objemu narave, ki v vsakem letnem času pripoveduje drugačno zgodbo.

Vstopite v naš svet okusov v objemu narave!

Odpiralni čas

ponedeljek
ZAPRTO

torek - četrtek
9:00 - 22:00

petek - sobota
9:00 - 23:00

nedelja in prazniki
10:00 - 20:00

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – razvoj spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Zajčja Dobrava © 2024. All Rights Reserved.